You are here: Noosfero>Dev>BugItem>ActionItem1389 (21 Jul 2016, SonThuy) EditAttach

#1389: 'Loading' gif isn't appearing

Type: BugItem Feature:   Tags:  
ScheduledFor: N/A Assigned to: RodrigoSouto Sites:  
Priority: 0 Status: Rejected  

Description of the bug

When clicking in the "Why categorize?" button for the second time, the "loading" gif doesn't appear anymore.

Steps to reproduce

  1. Go to the Control Panel
  2. Follow "Manage Content"
  3. Edit any content
  4. Press the "Why categorize?" button.
  5. Press it again.

Testing environment

-- RodrigoSouto -- 09 Feb 2010

I've tried to reproduce it today but it worked properly... -- RodrigoSouto - 22 Feb 2010

Still being unable to reproduce this bug, probably was a problem with my browser. Rejecting this bug. -- RodrigoSouto - 25 Feb 2010

Can you describe the steps to nh hng tm hm tphcm create this untitled blog? I've tried to create an untitled one, but, as I wished, I couldn't even through the console, because the tile is, theoretically, required. In fact, every folder is supposed to have a mn ngon đi loan title, so nh hng tm cng xanh if you were able to create a blog folder without the title, nha hang quan 1 probably the other folders have problems too

-- SonThuy - 21 Jul 2016
Add comment
You need to login to be able to comment.
 

ActionItemForm edit

Title 'Loading' gif isn't appearing
ActionItemType BugItem
Priority Low
Tags
Feature
ResponsibleDevelopers RodrigoSouto
ScheduledFor N/A
AffectsVersion
Status Rejected
Ticket SAC:
Topic revision: r9 - 21 Jul 2016, SonThuy

irc Talk with Devs Now!

%IF{"$'WIKINAME'!='WikiGuest'" then="

♥ I Care

%DBQUERY{"(topic='^ActionItem[0-9]+') AND whocares=~'WikiGuest' AND Status!='Done' AND Status!='Rejected'" format=" $formfield(Title)" separator="$n---$n" }%
Filter ♥ AIs
"}%

 
Translations: English
Search on Docs:
   
ActionItem Search:

Copyright © 2007-2018 by the Noosfero contributors
Colivre - Cooperativa de Tecnologias Livres